Foto: Per Myrehed
Anläggare diskuterar Flottsundsbron i Uppsala.
Foto: Per Myrehed

Bli underkonsult hos oss

Vi på Forsen är måna om att alla våra samarbetspartners ska få ta del av vår företagskultur och vår gemenskap. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW), och för oss är det självklart att våra underkonsulter omfattas av detta. Att vara underkonsult hos Forsen innebär därför många fördelar.

Forsen har arbetat med underkonsulter ända sedan starten. Oftast är det småföretagare med olika typer av specialistkompetens som krävs under byggprocessen. Och för att säkra att de verkligen är en del av Forsen har vi skapat nätverket ”Forsen Friends” där alla våra underkonsulter är välkomna.

Vi har också en dedikerad koordinator som är kontaktperson för alla underkonsulter och som matchar kompetenserna med vårt behov av beläggning i de olika projekten.

Vi på Forsen jobbar ständigt med utveckling av nätverket och med vårt erbjudande för att vara en attraktiv samarbetspartner. Som medlem i Forsen Friends får du hjälp med bland annat avtal, IT-lösningar och resursplanering. Vi arrangerar även nätverksträffar två gånger per år där du kan lyssna på föreläsare, utbyta kunskaper och träffa branschkollegor – och kanske även diskutera nya uppdrag.

Välkommen till oss!

Vi använder cookies på den här sajten. Läs mer om cookies och dess användning i vår integritetspolicy: härOK