Det bästa med den här branschen är att vi kan påverka på riktigt

Möt Ann Gunnarsson, affärsenhetschef och projektledare på Forsen. Ann berättar om sin roll idag och vad som driver henne.

”Det bästa med den här branschen är att vi kan påverka på riktigt och det blir påtagligt vad vi har åstadkommit. Jag gillar verkligen att jobba med människan, och det är vi som får varje unika projekt i mål. Många inblandade parter och gränssnitt i varje projekt där kommunikation och ledarskap är det som avgör om det blir ett bra projekt eller mindre lyckat. Resultatet av vad vi byggt är också i slutändan människor som ska använda. Det mest lyckade projektet är projekten som har nöjda kunder och brukare under många år framåt.

I uppdrag agerar jag ofta ombud eller i tidiga skeden, där min bakgrund från både utvecklande och förvaltande fastighetsbolag samt utbildning som civilingenjör inom lantmäteri gör att jag har goda erfarenheter från fastighetsägarens perspektiv samt övergripande frågor i samhällsutveckling och fastigheter. En vanlig dag för mig kan innehålla väldigt mycket, intervjuar kandidater för anställning, skriver anbud och förhandlar med kunder och leverantörer om uppdrag och ekonomi.

Det roligaste i min yrkesroll är att se nöjda kunder använda det vi har varit med att få utveckla. Exempel när vår beställare Smådalarö gård får pris efter pris för sin satsning och har många nöjda kunder i den nya SPAet. Andra roliga händelser är att se en kollega ta sig an en utmaning som kanske är lite utanför komfortzonen och sedan kliva fram och utvecklas med stora steg. Då får jag ståpäls..”

/Ann Gunnarsson, Affärsenhetschef Forsen

Vi använder cookies på den här sajten. Läs mer om cookies och dess användning i vår integritetspolicy: härOK