Järnväg - kundens självklara val

På Forsen Järnväg vill vi vara ”kundernas självklara val” när det kommer till att driva och leda spårbundna projekt, stora som små, från tidiga skeden hela vägen till genomförande och förvaltning.

Forsen har lång erfarenhet av traditionell järnväg, lokalbanor, spårvägar och tunnelbana. Bland våra kunder finns bland annat Trafikverket, Uppsala Kommun, Trafikförvaltningen Region Stockholm samt FUT.

Till skillnad från många konsultbolag är Forsen oberoende – vi arbetar enbart åt kunder, utför ingen projektering och riskerar därmed inte att hamna i en konfliktsituation där vi upphandlar oss själva.

Många av våra medarbetare är utbildade ingenjörer och arbetar främst som Projektledare, Projekteringsledare, Byggledare, BPU, Besiktningsansvariga samt specialister inom BEST.

Våra medarbetare har bakgrunder med olika erfarenheter, så som beställare, entreprenörer och projektörer. Vi är övertygade om att denna mix av bakgrunder gör oss än mer kompetenta och bygger en bättre förståelse för de olika projektrollerna, då vi kontinuerligt delar erfarenheter och kunskaper i våra interna nätverk/forum.

Tillsammans med våra medarbetare på anläggning, tidiga skeden och hus kan vi effektivt bemanna, driva och samordna stora multidisciplinära projekt där det krävs en kompetent erfaren beställargrupp.

Vi ser alltid till kundens och projektens bästa, där vi alltid skräddarsyr vår organisation med rätt bemanning utifrån tidplan och behov i det enskilda uppdraget.

Vi är verksamma i hela landet och är just nu delaktiga i projekt såsom:

Ostlänken, Norrbotniabanan, Uppsala Fyrspår, Spårväg Uppsala, Tunnelbana Kungsträdgården-Nacka/Söderort samt Roslagsbanan till City.

 

VÅRA TJÄNSTER ÄR

  • Projektledning
  • Projekteringsledning
  • Byggledning
  • Planering och samordning
  • Produktionsplanering
  • Byggplatsuppföljning
  • Besiktningar
  • Specialistkompetens inom BEST

 

Vi använder cookies på den här sajten. Läs mer om cookies och dess användning i vår integritetspolicy: härOK