• KatarinaMellstrom

  Katarina

  Mellström

  Styrelsens ordförande

  Katarina har erfarenhet från ledande befattningar inom framförallt tjänstesektorn i IT- och telekombranschen. Hon har mångårig erfarenhet av att leda stora, globala organisationer där integration och försäljning varit ledord.

 • Jan

  Jan

  Ahlinder

  Grundare och senior partner

  Jan är verksam inom Forsen som KAM och projektledare. 1997-2010 var han VD för Forsen. Jan är Civilingenjör väg och vattenbyggnad från KTH, har en gedigen utlandserfarenhet och ett passionerat förhållande till skidåkning uppför.

 • PO

  Per-Olof

  Andersson

  Bygg-Fast

  Förutom sin roll som ledamot och projektledare för Forsen är Per-Olof arbetande styrelseordförande för Bygg-Fast AB (fastighetsutveckling) samt ordförande i moderbolaget. Per-Olof har mångårig erfarenhet inom fastighetsbranschen.

   

 • Håkan

  Håkan

  Undin

  Grundare och senior partner

  Håkan har utbildning från Chalmers och Imperial College of Science and Technology i London, England. Han är Forsens expert på CM (Construction Management). Förutom CM så brinner Håkan också för fiske och naturvård.

   

 • Charlotte

  Charlotta

  Wikström

  Konsult, Stardust Consulting

  Charlotta har 25 år i operativa/ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning på sin meritlista. Hon är Civ.ek från Stockholms Universitet och DIHR. Hon har mångårig erfarenhet av ledning, organisation och mentorskap.

 • 160404_0067

  Ulrika

  Hyll

  Affärsenhetschef, Halmstad
  & marknadsområdeschef

  Ulrika har varit på Forsen (Bygg-Fast) sedan 2005. Hon är utbildad högskoleingenjör med ett förflutet i entreprenadbranschen. Hon tar sig gärna an utmanande projekt, är en riktig globetrotter och planerar ständigt nya resor.

   

 • Robert Ohlsson

  Robert

  Ohlsson

  Affärsenhetschef, Uppsala

  Robert ansvarar för utvecklingen av företagets verksamhet i Uppsala. Forsian sedan 2004. Han byggde då upp bolagets anläggningsverksamhet. Har tidigare jobbat på Skanska som distriktschef. Fritidsintressen är resor och motorsport.

Vi använder cookies på den här sajten. Läs mer om cookies och dess användning i vår integritetspolicy: härOK