• Eva Färnstrand

  Eva

  Färnstrand

  Styrelsens ordförande

  Eva är civ.ing från KTH och har en bred styrelseerfarenhet från noterade och onoterade industriföretag samt en lång och framgångsrik karriär inom skogsindustrin.

   

 • Jan Ahlinder

  Jan

  Ahlinder

  Grundare och ledamot

  Jan är en av grundarna för Forsen. 1997-2010 var han VD för Forsen. Jan är Civilingenjör väg och vattenbyggnad från KTH, har en gedigen utlandserfarenhet.

 • Per Granath Broviken

  Per

  Granath

  Ledamot

  Per är grundare av Broviken, som sedan juli 2019 är huvudägare i Forsen. Per, som är civ.ing från KTH, har mångårig erfarenhet från företagsutveckling inom tjänstesektorn med Norden som hemmamarknad.

   

 • Håkan Undin

  Håkan

  Undin

  Grundare och suppleant

  Håkan är en av grundarna för Forsen. Han har utbildning från Chalmers och Imperial College of Science and Technology i London, England. Han är expert på CM (Construction Management).

   

 • Anders Törnsten Broviken

  Anders

  Törnsten

  Ledamot

  Anders har ekonomexamen från Stockholms U och är partner på Broviken. Han har en gedigen bakgrund från företagsutveckling och transaktioner från ett revision- och konsultföretag och som fristående rådgivare och managementkonsult.

 • henrik-engstam-phalen-vd-brightmill_ny

  Henrik

  Engstam Phalén

  Ledamot

  Henrik är VD på Brightmill sedan 2011. Han har 20 års erfarenhet av ledande roller inom konsult- och rekryteringsbranschen. Han har en bakgrund från flera globala välrenommerade bolag och har en fil kand i systemvetenskap.

 • Patrik-520x500px

  Patrik

  Andersson

  Ledamot

  Patrik är marknadschef och rådgivare på PQ Projektledning. Han har 25 års erfarenhet av ledande- och affärsutvecklande roller inom teknikkonsultbranschen och har stor internationell erfarenhet.

Vi använder cookies på den här sajten. Läs mer om cookies och dess användning i vår integritetspolicy: härOK