• Eva Färnstrand

  Eva

  Färnstrand

  Styrelsens ordförande

  Eva är civ.ing från KTH och har en bred styrelseerfarenhet från noterade och onoterade industriföretag samt en lång och framgångsrik karriär inom skogsindustrin.

   

 • Jan Ahlinder

  Jan

  Ahlinder

  Grundare och senior partner

  Jan är verksam inom Forsen som KAM och projektledare. 1997-2010 var han VD för Forsen. Jan är Civilingenjör väg och vattenbyggnad från KTH, har en gedigen utlandserfarenhet och ett passionerat förhållande till skidåkning utför.

 • Per Granath Broviken

  Per

  Granath

  Ledamot

  Per är grundare av Broviken, som sedan juli 2019 är huvudägare i Forsen. Per, som är civ.ing från KTH, har mångårig erfarenhet från företagsutveckling inom tjänstesektorn med Norden som hemmamarknad.

   

 • Håkan Undin

  Håkan

  Undin

  Grundare och senior partner

  Håkan har utbildning från Chalmers och Imperial College of Science and Technology i London, England. Han är Forsens expert på CM (Construction Management). Förutom CM så brinner Håkan också för fiske och naturvård.

   

 • Anders Törnsten Broviken

  Anders

  Törnsten

  Ledamot

  Anders har ekonomexamen från Stockholms U och är partner på Broviken. Han har en gedigen bakgrund från företagsutveckling och transaktioner från ett revision- och konsultföretag och som fristående rådgivare och managementkonsult.

 • Torbjörn Torell

  Torbjörn

  Torell

  Ledamot

  Torbjörn är Civilingenjör från KTH och har tidigare varit vd för ex. Svevia, Åke Larson Byggare och Bravida. Han har en gedigen styrelseerfarenhet från bl.a. Arcona, JM och nu som ordförande i bl.a. One-Nordic.

Vi använder cookies på den här sajten. Läs mer om cookies och dess användning i vår integritetspolicy: härOK