Foto: Per Myrehed
Åsa Jönsson, områdeschef, Forsen i Helsingborg
Foto: Per Myrehed

Åsa Jönsson ny chef för Forsen Helsingborg

Åsa Jönsson, projektledare på Forsens Helsingborgskontor, är ny områdeschef i Helsingborg. Hennes uppdrag innefattar personalansvar, kundkontakter, rekrytering och resultatansvar.

– Åsa har ett stort engagemang och ett driv som tillsammans med hennes personliga egenskaper och yrkeskunskaper ger henne goda förutsättningar för att axla uppgiften som områdeschef. Hon kommer att vara en drivande kraft i att säkerställa vår tillväxt i Helsingborg. Utöver det är Åsa dessutom en mycket god kulturbärare och hon lever våra värderingar på ett föredömligt sätt, säger Bengt Johansson, vd för Forsen.

I sin roll som projektledare på Forsen har Åsa haft uppdrag som byggledare, kundansvarig, besiktningsman och kontrollansvarig. Innan dess har hon bland annat arbetat på PEAB och Midroc.

– Min målsättning är att Forsen ska vara förstahandsvalet för våra kunder och att vi verkar för att bygga långsiktigt hållbara byggnader för kommande generationer, säger Åsa Jönsson.

Samtidigt förstärker Forsen Helsingborgskontoret med projektledaren Jonas Carlström, som närmast kommer från JKAB arkitekter. Jonas har en bakgrund som byggnadsingenjör och projekterande arkitekt och har stor erfarenhet inom bland annat projekterings- och projektledning.

Vi använder cookies på den här sajten. Läs mer om cookies och dess användning i vår integritetspolicy: härOK