Camilla Mattsson ny hållbarhetschef hos Forsen

I augusti tillträder Camilla Mattsson posten som hållbarhetschef hos Forsen. 
– Jag har stora ambitioner att göra skillnad tillsammans med mina nya kollegor på Forsen, säger Camilla.

Camilla har en gedigen erfarenhet från arbete med hållbarhet – såväl ekologisk, social och ekonomisk. Hon är utbildad civilingenjör inom processindustri och materialteknik från KTH och har kompletterat utbildningen med ett stort antal kurser inom hållbarhet och miljö.

Hon kom tidigt i kontakt med hållbarhetsfrågorna efter skolan i sitt jobb på produktionsavdelningen på H&M. I sina resor fick hon en inblick i både social hållbarhet men också miljöaspekten, som väckte ett starkt intresse.

– Den här tjänsten kräver sin person, säger Bengt Johansson, vd Forsen. Camilla gillar komplexa utmaningar och drivs av att hitta fler och nya lösningar. Samtidigt är hon en fena på att få ihop människorna bakom projekten. Jag är stolt och glad över den här topprekryteringen.

Under åren har Camilla jobbat mycket inom hållbar stadsplanering, byggt och utvecklat industrier, jobbat i tidiga skeden och lagt planer åt bland annat kommuner och due diligens för fastighetsbolag. Hon har jobbat flera år på Sweco och kommer närmast från Iterio.

Camilla kommer att, med tanke på sin kompetens inom stadsplanering, tillhöra Forsens anläggningsenhet, men kommer att verka i hela Forsen. Hon börjar den 28 augusti.

Vi använder cookies på den här sajten. Läs mer om cookies och dess användning i vår integritetspolicy: härOK