Forsen är moderator på idéseminariet ”Framtidens Samhällsbyggare”

Simon Grimberg, Forsen, är moderator på idéseminariet ”Framtidens Samhällsbyggare” den 16 oktober.

Simon Grimberg, Forsen, är moderator på idéseminariet ”Framtidens Samhällsbyggare” den 16 oktober. Här presenteras resultatet av ett omfattande case-arbete om samhällsbyggnadsprocessen vid en förtätning i Frölunda.

– Jag har gått ett traineeprogram arrangerat av CMB och GR under drygt ett år som heter Framtidens Samhällsbyggare. Under året har vi jobbat med ett case-arbete som beställts av Stadsbyggnadskontoret i Göteborg. 17 traineer från olika delar inom samhällsbyggnadssektorn har kritiskt undersökt samhällsbyggnadsprocessen applicerat på ett förtätningsprojekt i Frölunda och nu presenterar vi resultatet, säger Simon Grimberg, projektledare på Forsen i Göteborg.

– Arbetet och resultatet genomsyras av vår slogan som vi skapade tidigt i processen: ”I samverkan för förändring!”. En av våra grundidéer är att vi i branschen behöver förstå, acceptera och utnyttja varandras drivkrafter för att få till en effektivare samhällsbyggnad.

Moderatorer under seminariet som går av stapeln den 16 oktober är, förutom Simon Grimberg, Forsen, även Kristin Magnusson från Stadsbyggnadskontoret.

Vi använder cookies på den här sajten. Läs mer om cookies och dess användning i vår integritetspolicy: härOK