Forsen är Sveriges 12:e bästa arbetsplats

Forsen utnämndes igår kväll till Sveriges 12:e bästa arbetsplats när årets vinnare korades av Great Place to Work Institute.

– GPTW är världens största kvalitetsutmärkelse för arbetsplatser så att vara med på listan är oerhört prestigefullt, säger Bengt Johansson, vd, Forsen. Det här är ett tydligt bevis på att vi gör rätt saker och att våra medarbetare trivs på jobbet.

Det är andra året Forsen deltar i rankingen av Sveriges bästa arbetsplatser, som det internationella organisationsutvecklingsföretaget Great Place to Work Institute genomför. Flera hundra företag deltog i årets ranking, och Forsen hamnade i år på plats 12 i kategorin medelstora företag, vilket är en förändring från 2015 då man låg på plats 8.

– Att vi har tappat lite från förra året kommer inte som en överraskning, säger Bengt Johansson. Vi har gått igenom en sammanslagning och skapat ett nytt bolag. Att ens vara kvar på listan är därför något av en bedrift. Vi är oerhört stolta över vår placering.

– Med stor frihet under ansvar och ett riktigt gott samarbete mellan medarbetare byggs Forsens arbetsplatskultur på ett långsiktigt och hållbart sätt. Alla är stolta över de resultat som uppnås i bolaget, säger Maria Grudén, vd Great Place to Work Sverige.

Varje år genomför Great Place to Work® en världsomspännande arbetsplatsstudie och utvärderar kvalitén på tusentals arbetsplatser från två perspektiv. I Sverige deltar flera hundra organisationer och de bästa har möjlighet att vinna en kvalitetsutmärkelse. Det är listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser.

För mer information, kontakta:
Caroline Redare, HR-chef, Forsen Projekt: 070-771 27 44
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen Projekt: 0734-39 26 22

Hela listan - alla katergorier

Vi använder cookies på den här sajten. Läs mer om cookies och dess användning i vår integritetspolicy: härOK