Foto: Per Myrehed
Så här glada är vi över vår nya kollega!
Foto: Per Myrehed

Vi rekryterar ytterligare en HR-specialist

Den 4:e april börjar Li Sjöström som HR-specialist, med fokus på rekrytering, på Forsen. Li kommer närmast från en motsvarande roll hos branschkollegan Hifab.

En ny rapport från Svenska Teknik & Designföretagen – Investeringssignalen – visar att hela 87 procent av teknikkonsulterna planerar att anställa under det närmaste halvåret. Jakten på kompetens i branschen är stenhård och Forsen spänner nu musklerna ytterligare för att säkra tillväxt.

Den 4:e april börjar Li Sjöström som HR-specialist, med fokus på rekrytering, på Forsen. Li kommer närmast från en motsvarande roll hos branschkollegan Hifab, och har dessförinnan varit verksam både som rekryteringskonsult samt HR-ansvarig. Från sin tid på Hifab har Li även lokal kännedom från kandidatmarknaderna i Göteborg och Malmö.

Li1

– Med sin erfarenhet av att rekrytera inom vår bransch, kommer Li som ett mycket efterlängtat tillskott till vårt HR-team. Det här innebär att vi verkligen kan ta nästa steg för tillväxt i samtliga regioner där vi är verksamma och att vi fortsätter att göra det på det sätt vi tror på – med hjälp av våra medarbetares nätverk och den interna kraften som det frigör, säger Caroline Redare, HR-chef på Forsen.

För mer information, kontakta:
Caroline Redare, HR-chef, Forsen Projekt: 070-771 27 44
Cajsa Lindgårdh, marknadsansvarig, Forsen Projekt: 0734-39 26 22

Vi använder cookies på den här sajten. Läs mer om cookies och dess användning i vår integritetspolicy: härOK