Foto: Per Myrehed
Foto: Per Myrehed

Bygga på stabil grund redan från start

Möt Charlotte Ohm, en erfaren projektledare inom Tidiga Skeden hos oss på Forsen. Charlotte berättar om hur viktigt det är för en projektledare att komma in tidigt i projektet tillsammans med beställaren för att etablera en stabil grund redan från start.

Att komma in tidigt i processen i ett projekt och jobba tillsammans med beställare och kommun är en utmaning. Eftersom det är i början som de stora penseldragen sker och som projektet sen ska följa till färdigställande.

Målet är att hjälpa beställarna att etablera en stabil grund för sina projekt redan från början. Genom tekniskt kunnande och gedigen erfarenhet säkerställer vi kvalitet, byggteknik, kostnader och genomförande på ett hållbart sätt!

Utmaningen med hållbarhet ligger i att få alla involverade i projektet att prata samma språk och landa i en gemensam startpunkt och framdrift. Att tillsammans skapa hållbara förutsättningar för utveckling av kommande områden för boende, arbete, rekreation och lek är väldigt givande.

Det som är roligast med mitt jobb som projektledare i tidiga skeden är att det kombinerar två av mina stora intresseområden; samhällsutveckling och hållbarhet.

Vi på Forsen Tidiga Skeden har det gemensamt är att vi alla har bra kunskap inom tidiga skeden såväl som genomförande. Vi har dessutom många kompetenta kollegor på andra avdelningar att ta hjälp av om det skulle behövas.

/Charlotte Ohm, projektledare på Tidiga Skeden

Vi använder cookies på den här sajten. Läs mer om cookies och dess användning i vår integritetspolicy: härOK