Hus, bostad, anläggning och stadsutveckling - våra sektorer

Vi brukar säga att vi jobbar inom tre huvudsektorer: hus, bostad och anläggning.

Men inom varje sektor finns flera typer vi behärskar. Det är bland annat kontor, hotell, kulturfastigheter, skolor, vård och omsorg. Sist men inte minst jobbar vi även med stadsutveckling eller tidiga skeden.

Hus. Totalansvar för mångåriga miljardprojekt eller ombyggnad av förskolan runt hörnet? Det spelar ingen roll. Forsen sätter alltid ihop det bästa teamet för projektet. Och vi kan alla former av hus. Läs mer om hus här.

Bostad. Från första kalkyl till genomförande och förvaltning. Hela den kedjan krävs för ett framgångsrikt bostadsprojekt. Men nästan lika viktig är den sociala kompetensen, i mötet med slutkunderna. Forsen har båda delarna. Vi förstår både teknik och människor. Läs mer om bostad här.

Anläggning. Från minsta lekpark till omfattande infrastrukturprojekt. Forsens samlade kompetens inom anläggning är både bred och djup, och innefattar de flesta teknikområden. Läs mer om anläggning här.

Stadsutveckling eller tidiga skeden. Vi bygger inte bara hus. Vi bygger stad. Det är utgångspunkten när vi jobbar med detaljplanefrågor i det som brukar kallas för tidiga skeden. Läs mer om tidiga skeden här.

Vi använder cookies på den här sajten. Läs mer om cookies och dess användning i vår integritetspolicy: härOK