Kommersiella fastigheter, bostad, anläggning, samhällsfastigheter och industri - våra sektorer

Vi brukar säga att vi jobbar inom ett antal huvudsektorer: kommersiella fastigheter, bostad, anläggning, samhällsfastigheter och industri.

Kommersiella fastigheter. Totalansvar för mångåriga miljardprojekt eller kanske bara en hyresgästanpassning? Det spelar ingen roll. Forsen sätter alltid ihop det bästa teamet för projektet. Och vi kan alla former av fastighetsprojekt. Läs mer om kommersiella fastigheter här.

Bostad. Från första kalkyl till genomförande och förvaltning. Hela den kedjan krävs för ett framgångsrikt bostadsprojekt. Men nästan lika viktig är den sociala kompetensen, i mötet med slutkunderna. Forsen har båda delarna. Vi förstår både teknik och människor. Läs mer om bostad här.

Anläggning. Från minsta lekpark till omfattande infrastrukturprojekt. Forsens samlade kompetens inom anläggning är både bred och djup, och innefattar de flesta teknikområden. Läs mer om anläggning här.

Industri. Maskinen är viktigare än människan. Jodå, du läste rätt. När vi bygger industrifastigheter är det maskinerna som styr. Och det ställer i sin tur alldeles särskilda krav på oss som leder projektet. Läs mer om industri här. 

Samhällsfastigheter. ”Fastighet som primärt används till skattefinansierad verksamhet och som är anpassad för samhällsservice.” Ungefär så lyder den formella definitionen av begreppet samhällsfastigheter. Det är också därför som dessa byggprojekt skiljer sig från andra. Och det ställer särskilda krav på projektledningen. Läs mer om samhällsfastigheter här.

Vi använder cookies på den här sajten. Läs mer om cookies och dess användning i vår integritetspolicy: härOK