Hej student! Kul att du hittade hit.

Vad roligt att du har hittat hit till vår sida. Antingen för att du är nyfiken på Forsen eller kanske för att besökte oss på LAVA och är sugen på att tävla (scrolla ner så hittar du tävlingsformuläret). Oavsett är du hjärtligt välkommen till oss!

På Forsen blir det annorlunda

Hur vill du ha det på ditt framtida jobb? Högt i tak, att man respekterar varandras kompetenser, tid för fika, att man berömmer varandra och uppmärksammar goda insatser, spännande projekt, att företaget bryr sig om sina anställda och lägger mycket kraft på både konferenser, förmåner, pensioner, flexibla arbetstider och inte ser dig enbart som en ”resurs”? Då ska du välja Forsen.

Här kan det till och med hända att vi skickar hem folk som sitter för länge och jobbar om kvällarna. Balansen är viktig!

Psss! Du hittar tävlingen om du scrollar lite längre ned. 

Här har vi en skön kultur som är svår att sätta fingret på, men den känns. I magen.
– En kollega

Vad Forsen gör

Liljevalchs konsthall Lina Wendel stor hall besökare

Vi på Forsen arbetar med att leda olika typer av byggprojekt inom fyra segment: hus, bostad, anläggning och industri. Vår roll blir lite olika beroende på genomförandeform, men det är alltid vi som leder projektet. Våra kunder är fastighetsägare, kommuner och landsting.

Här är några exempel på spännande projekt som vi jobbar eller har jobbat med:

Besök gärna vår karriärsida

Vill du veta mer om hur det är att jobba i vår bransch och på Forsen, klicka dig gärna vidare till vår karriärsida.

Forsens karriärsida.

Illustration Wingårdh Arkitekter AB 17082
Foto: Liljevalchs/Gert Wingårdh arkitekter

Tävling - för dig som var på LAVA

Välkommen till vår tävling där du kan vinna en date med en projektledare på Forsen. Där kommer få veta hur det är att arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser men också ta del av våra spännande projekt som vi är verksamma inom.

Lycka till!

Svara på frågorna och fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss om du vinner. Här är länken till  frågorna och svarsformuläret.

Lycka till! 

Vi använder cookies på den här sajten. Läs mer om cookies och dess användning i vår integritetspolicy: härOK